אורז אדוםיש כאלה שמוסיפים לאורז רסק עגבניות ומכריזים שהכינו אורז אדום. לא ענת אלישע. ענת אלישע עושה את זה כמו שצריך, ואלוהים כמה שזה טעים![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל. מטגנים קלות ומוסיפים את העגבניות והפלפל הקצוצים. מטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב. 2 מוסיפים את שיני השום, התבלינים והרסק ומערבבים. 3 מוסיפים את האורז ומטגנים עוד כ-5 דקות. 4 יוצקים מים רותחים, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות. מכבים את הלהבה, ממתינים עוד כ-10 דקות ומגישים. בתיאבון!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|